ÅTER EN REGNIG DAG.....

men växterna trivs och vi slipper vattna.Nya rabatten frodas med gräsklipp som draghjälp.Här under gömmer sig en kastanj-bebis.

Det växer bra i växthuset också trots bristen på sol och värme.Fingerborgsblomma modell större, mycket regn och hönsgödsel är en bra kombination.

Stora rabatten går i blandade färger. Här krävs en omflyttning vilket kräver nya rabatter.

PIONPASSION

Det är gott om blommor i alla rabatter men regnet är inte bra för pionerna. Beslutade mig för att de mår bäst inomhus, men det tar emot att klippa ner dom. Annars är det mest sekatör och andra klippredskap vi använder just nu, andra lasset med grenar ska iväg till tippen på måndag.Det är bra tillväxt på grönsakerna också, broccolin i bakgrunden ser lovande ut.

HÖGSOMMARVÄRME

Vi gjorde oss en utflykt till brunkullemarker, visst är den fin i närbild? Mycket mindre än man tror men söt.

På väg till kullorna i nya skor.Närstudium....men man får INTE plocka kullor!Favoritvallmona....fick konkurrens av tjugo stycken orangea blaffor, det får bli flytt av dom till någon annan stans....långt bort.Andra kombinationer är mer lyckade.Somligt läntar man mer till än annat, hoppas nu bara att sniglarna har flyttat nån annan stans i år.Rosorna börja ta sig, nu har dom fått en liten vägg bakom sig. Blir perfekt att dölja diverse redskap bakom när rosorna klättar upp mer och mer.

RSS 2.0