Full rulle....

Alicia i högform efter två timmars lunch-sova.Det blev inte mycket pyssel förra veckan men en tröja och en liten skinnkjol hann jag med.Nu ska altanen färdigställas och tomten krattas och odlingarna förberedas, planen är att flytta in i växthuset nästa helg. All snö är mirakulöst nog borta nu och krokus, snödroppar och blåstjärna blommar, tibasten är på gång.....våren är här!

Nya skapelserSå här blev den, kanske grövre kädjor?Lite hippie över denna....och en cowgirl.

Madonna?

Likheten är inte slående men dockan är underbar, bara stövlarna med blixtlås!!!Nu är min egen symaskin tillbaks och väskor tillverkas i parti och minut....nästan.Senaste varianten, läder med mönstrad bomullsfoder. Saknar ringar och kedjor för att göra klar den.Lilla leopardväskan.Liten mockaväska.Visst är hon stilig....

Cupcakes

http://kalasgott.blogg.se/2010/april/en-tavling-for-alla-ni-som-alskar-cupcakes.html

Var med och tävla om jättefina priser du också!

http://www.lyckasmedmat.se/

Mina favoriter:
PEEL APPEAL  http://www.lyckasmedmat.se/product_info.php?products_id=52&osCsid=67db8e88156868d59a0fa8a04bb6549d
KYOCERA MANDOLIN  http://www.lyckasmedmat.se/product_info.php?products_id=254
MISTO OLJESPRAY  http://www.lyckasmedmat.se/product_info.php?products_id=392


Man ligger i.....

och pysslar med allt som är kul fast solen skiner som en tok och försöker få mig att gå ut. Det får räcka med en liten promenad, solen skiner ju faktiskt lika fint om jag sitter vid symaskinen som lämpligen står vid ett fönster mot söder.Huvudbonader....svårt, svårt, svårt!Liten vårklänning.Jag har sått lite också, ruckola, spenat och basilika har vi ätit av rätt länge nu. Annat går det sämre med....det skall bli penseer så småningom. Måste tydligen sås före jul om dom skall hinna bli användbara första året.


RSS 2.0