Slut på semestern....igen

Då var det jobbardags igen och nu är det lääääänge till nästa ledighet. Egentligen är jag rätt nöjd och vill gärna komma igång med jobbet nu och inte minst komma igång med träning och allmän motion. Nu skall jag bara bida min tid med alla dockor som jag köpte i somras och sälja dom i lugn takt.Den här kom i fredags och såldes på söndag, en riktig tuffing.Hennes kompis, lite mer blingig.En rödhårig sötnos som nog måste stanna.En halsduk från loppis och lite detaljer från en slängd BH blev en klänning.Skåpet är ganska fullt.

Nytt av gammaltSå här blev klänningen, fast det är kjol och topp eftersom kjolen fästs på toppen med tryckknappar.Ny tjej som bara är underbar, hon har peruker...Så hon byter helt stil ibland.Lite blandat, kolla in spetsstrumporna....Tuff brud i jeansförpackning.Flickan till höger är också ny, skall inte stanna så länge hos oss.


"Aj, aj, aj,det bultar och det bankar...."


Ny hobby?

I dag har jag suttit i fyra timmar och målat ansikten, inklusive kaffepauser, skitkul!Första försöket....
Dagens försök. Himla tur att det bara är att tvätta bort och börja om för det är svårt att få snyggt. Jag målar med vanlig vattenfärg och har egentligen för dåliga penslar.Den sötnosen är numera till salu....egentligen vill jag behålla dom alla.Senaste....

Det är svårt att sitta inne och sy när vi har såna kväller och tempen är över 20. Vilket otroligt semesterväder vi har haft!Storjägarn! Jag har tappat räkningen på hur många möss och fåglar han har tagit, några fler såna här filurer så skulle råttplågan vara ett minne blott.Dom bara blommar och blommar...Rosorna kom sent men gott.Squash....maffig planta, enorma blommor och massor med gulingar.Det växer så det knakar i landet, jag har redan skördat av rotsellerin, purjon är dock lite klen fortfarande.
Högsommarvärme

Vilket semesterväder vi har, lite svalare är det ju men desto skönare då att ligga i solen. Köpte ny dynor till nästan alla utemöblerna i dag på rea, det blev snyggt och prydligt. Och ibland syr jag lite...Semester igen.....och full rulle

Dockorna väller in, senaste fynden....Antoinette

Monica, ser allmänt förvånat ut men är bara så fin och har gröna ögon till sitt svarta hår.Den här snyggingen kom på snabbvisit, passade på att fota honom i nya kostymen.Får väl avrunda med lite blommor, trädgården har aldrig varit frodigare.


RSS 2.0