NYTT

Lite nya bilder....Jag har gjort ett minialbum, framsidan längst upp är jag rätt nöjd med.Vi har fyndat, lite loppis och bordet på Blocket. Tänkte måla ramen, den är lika bred som matbordet i vardagsrummet. och minst en meter hög. Svart var min första tanke, sen blev det vit, shabby chic, typ....
Statyn är redan shabby.....skabbig chic, men jättefin, han gräver med spade och kommer att passa bra i orangeriet. Det har varit en innehållsrik och rolig helg, sällan jag hinner med så mycket.

Pyssellördag

I

I går hade vi pysseldag, men med en pigg två-åring i sällskapet blir det lite dålig fokus på pysslandet. Vi fick bara ihop en sida var men hann också med att producera lite blommor. Ska lägga ut bilder på pysslet sen, tills dess en promenadbild från mitten av januari.
Nu på morronen har jag roat mig med lilldatorn, klockan var bara sju så det var bara jag och katterna som var vakna. Det blev lite shopping förstås, en revolutionerande innovation (tror jag) som heter Aerogarden. Ett smidigt litet växthus för inomhusbruk, jättespännade och tyvärr ganska dyrt.Gumman gillar att pyssla hon också, mest gillar hon att plocka och sortera pennor och kritor och allt som kommer i hennes väg, chipboard är jättekul att plocka med. Den här lådan från Lidl är kul väldigt länge.FRISKT...Åter en underbar och iskall morgon.Dagens morrontemperatur, inga problem att starta SAABen.


RSS 2.0