Glad midsommar

Plockade lite blommor på midsommarafton, det var faktiskt bra väder några timmar.Nya flickor...


Slut på semestern

För ett tag iallafall, lika bra det. Fast nu blir det förstås sommarvärme kan man misstänka. Det syns då inte på växtligheten att vi har haft nära på vintertemperatur, tyvärr åkte dom flesta blommorna på äppelträdet bort med ösregnet som var igår. Ser ut att bli väldigt mycket frukt och bär i år och det ska vi förstås tacka allt regn för.Så här fint ser det ut över Brunfloviken nu ikväll, kallt och blåsigt dock, sju grader just nu.Uppklädd till fest, jag har försökt mig på örhängen.Och en liten korschett, vad har man för underdel till den? Tips?

Julafton mest varje dag

Nu har jag fått ett par paket varje dag och skickat några också som tur är.
En ny docka kom i dag, Lara Croft fast på en Tylerkropp.....jättefin.Sen har vi skorna, fick sändningen från Shanghai också....blev i det närmaste mållös. Att det går att göra såna fantastiska skor i så små varianter, sagolika!Jag har tre par av dessa i olika bruna nyanser och alla är lika läckra.Inneboende....

Tillfälliga gäster.

Och regnet bara öser ner, det växer iallafall bra och jag hinner sy mer än jag skulle om det var sol....om jag absolut ska vara positiv.

Semesterpyssel

Himmla tur man har några hobbys att ta till när vädret bara jävlas. Börjar komma riktigt bra överens med nya symaskinen och det underlättar.....det är ju ett fasligt pillrigt göra.
Senaste pillret....

Koftan har knappar och knapphål som fungerar.Har fått ny sändning pytteblixtlås, det blir snyggt och smidigt tom med i byxor, har sytt ett par jeans med blixtlås fram och bakfickor förstås.Lilla garderoben börjar bli full.

Nationaldag

Det firar vi med blå/gult i rabatten.Det växer så det knakar i rabatterna, rätt obegripligt med det väder vi har med nattfrost och isvindar från nordväst på dagarna. Men kan man hitta lä så går det jättebra att njuta av solen och tom bli lite svettig.

Inte så snyggt men alldeles nödvändigt! Kolla in skugg-gardinen på växthuset, ett fynd (5,-) från loppis. Funkar bättre än växtväv, gardinen har nämligen blytyngd i nederkanten. Jag har tagit bort bubbelplasten, tror det blev för mörkt för tomaterna förra året. Nu är dom knubbiga och fina och blommar för fullt redan.Ett annat fynd, fyra penséplantor för 2,-/styck.En suddig Antoinette, jag tyckte inte riktigt om henne....för mager, ful hårfärg eller nåt så nu är hon såld...men nya flickor är på ingående och sju par skor från Shanghai, dyra men fina tror jag.

RSS 2.0