En vecka redan...

Himlars vad tiden går fort när man har roligt och då har ändå vädret varit pissigt. Men det växer otroligt bra i rabatterna.

Julros, inget passande namn i vårat klimat, men fina blommor ändå.Förra årets nya rabatt arter sig väl.Affärerna går väldigt bra, dockan hann vara i mitt ägo i 2 timmar innan den var såld.Ny klänning har det också blivit, bara värmen som fattas nu så hon kan ha det på sig.

Semester!

Alli håller igång, hon fotar alldeles själv!

Vi hann med en shoppingrunda i Lillänge, det bidde en klänning och solglasögon åt Alicia och två toppar åt mej.Nya klänningen....och mobilen är alltid med. Hon kommer i morgon och på torsdag så det är full rulle....Båda klänningarna såldes direkt på Tradera, hoppas göra fler affärer framöver.

Ledig...

Jag går ut lite löst med ledig onsdag och fredag, sen blir det fyra veckor på raken.....känns som en evighet. Tack vare lite värme har nu växtligheten kommit igång på riktigt. Växthuset är i gång med tomater och diverse, en del plant har kommit i jorden, dom lär frysa om fötterna nu. Sen skall det som vanligt flyttas växter och göras nya odlingslådor på nya ställen, man har inte roligare än man gör sig.En ny klänning till DeeAnna.Lite accesoarer....jag behöver ett skåp till.
Har lagt ut ett par skor på tradera, måste nog sälja undan fler även om det tar emot.

Symaskinen går varmLady in black.....typ och en liten hatt till.Festblåsa med hatt förstås.Växtskåpet är på plats, ska laddas med kryddväxter och annat ätbart så fort temperaturen tillåter.


Äntligen.....

nästan klart med altanen. Vi har flyttat in - eller ut blir det väl. Lite väl blåsigt och kallt för att riktigt kunna njuta men det blir väl bättre tider.Klart att så och plantera, bara värmen som saknas nu. Växthuset är också städat och klart, jag flyttar nog ut plantorna i veckan. Lillrummet svämmar över....Titta vad dom har gjort! Nu tar man sig inte in till grannen...tror dom, men jag kan gå runt minsann och då kommer jag inte in när vill hem.

Nu är det jul igen...?Ja iallafall en julros, min första. Våren är här utan tvekan trots kallblåsten.

Kallt

Iskallt och blåsigt, då pysslar jag inomhus istället.Senaste fyndet hade tom kläder på sig.Lilla vitrinskåpet som inte rymmer så jättemånga dockor....kanske fler skåp?Senaste väskan.

RSS 2.0